Адел и разводът: Причините

Адел и разводът: Причините

бракът им продължи близо 3 години...

През уикенда светът бе блъснат от новината за развода на певицата Адел, прозвучала гръмовно и катаклизмично, дори на фона на нечовешката трагедия в Шри Ланка.


Да видим, при този отзвук, как така се случи, че Адел и съпругът й - Саймън Конеки, се разделиха, за което официално съобщиха представители на звездата. И макар че все още не се знае кога ще започне бракоразводният процес, процесът изглежда необратим.

30-годишната певица се омъжи за изпълнителния директор на благотворителна компания в началото на 2017 година (по данни от други източници - в края на 2016-та). Церемонията беше частна, а за новия си семеен статут Адел съобщи в нощта на връчването на наградите Грами: приемайки своята за Албум на годината, тя благодари на "съпруга си". Преди сватбата, Адел и Саймън имат 5-годишна връзка, двойката се грижи и за 6-годишния си син Анджело.

В петък представители на звездата съобщиха лаконично: "Адел и партньорът й се разделиха. Двамата са решени заедно и с любов да възпитават сина си. Както винаги, те молят да уважавате личното им пространство".

Каква е причината за разрива не е ясно. Според запознати, в последно време съпрузите не са влагали никакво усилие в работата над отношенията си. "Това е тъжната ситуация - Адел и Саймън от известно време живеят разделени. Приятелите им знаят, че този път проблемът е сериозен. Двамата се опитваха в продължение на няколко години, но в края на краищата се наложи да признаят: просто не става".


Конеки е роден през април 1974 година в Ню Йорк, като семейството му се мести в Лондон, когато той е на 10. Саймън учи в Итън, прави отлична кариера в компанията EBS, но в определен момент се уморява от корпоративния стил на живот на директор на отдел в гигантска компания, напуска и решава да направи света по-добър. Заедно с приятел, Конеки учредява Life Water - британска марка за екологично чиста бутилирана вода, след това създава благотворителната компания Drop4Drop, която провежда кампании по обезпечаването с чиста вода на страните от третия свят.

Преди Адел е женен за лондонската стилистка Клеъри Фишер, от която има дъщеря, сега на 9 години. През 2008-ма двойката се разделя, тръгват дори предположения, че причината за раздялата е самата Адел. Певицата тогава отрича.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.