Следва

"Четиридневната" съпруга на Кейдж търси обезщетение за развода

ЧРД: Представяме ви порасналия принц Луи

null

Celebrities преди 4 години

Днес най-малкото дете на 37-годишната Катрин и 36-годишният принц Уилям - принц Луи навършва една година.

По този повод от Двореца изненадаха почитателите на кралското семейство и публикуваха три нови снимки на царския наследник. Разбира, се автор на кадрите е мама Кейт, която се интересува върло от фотография и често взима в ръце камерата, за да улови съкровени семейни моменти.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да споделят нови кадри на принц Луи в навечерието на първия му рожден ден. Снимките са направени по-рано този месец в дома им в Норфолк", гласи текстът към фотосите на кралското бебе.

На две от снимките Луи е облечен в тъмночервен пуловер и тъмносини панталонки, а на друга - в син пуловер с извезано кученце от любимата порода на баба му Елизабет - Корги.


Всъщност, последният път, когато Катрин и принц Уилям споделиха официална снимка на наследниците си бе в края на миналата година, когато семейството поздрави с традиционната си коледна картичка.


Почитателите, разбира се, моментално намериха прилики между принц Луи и по-големия му брат - принц Джордж, отбелязвайки, че двете кралски момченца са взели най-доброто и от мама, и от тате.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.