Следва

Цветята на малката Ида: Роза

"Четиридневната" съпруга на Кейдж търси обезщетение за развода

there we go...

Celebrities преди 4 години

55-годишният носител на "Оскар" и "Златен глобус" Никълъс Кейдж изненада феновете си, коато на 23 март се ожени в Лас Вегас за 23-годишната гримьорка Ерика Койке и само четири дни по-късно реши да се разведе.


И въпреки че девойката твърдеше, че не се е венчала за Кейдж заради тлъстата му банкова сметка, очевидно не е съвсем така. Клюките отвъд Океана носят, че Ерика иска от Никълъс да й изплати обезщетение, заради това, че е подал молба за анулиране на брака им. За момента все още не е ясна сумата, която Койке изисква от Кейдж, но едва ли девойчето ще се съгласи да се размине само с няколко хиляди.

Ерика напълно се съгласява с твърдението, че тя и актьора не са никак подходящи за брак и трябва да се разведат, но имала нужда от парична компенсация, тъй като по време на връзката си с Кейдж е загубила възможността да развива кариерата си, а репутацията й вече била напълно накърнена. Освен това Койке категорично иска от Никълъс да плати адвокатските такси по решаването на правния им семеен проблем.

Кейдж, от своя страна, обаче твърди, че е "реагирал твърде импулсивно и не е имал възможност да прецени и разбере всички последствия от действията си". Освен това холивудският актьор увери съда, че е бил твърде пиян и не си спомня нищо, обвинявайки "годеницата" си за всичко. Никълъс смята, че Ерика се е възползвала от състоянието му и го е подтикнала към сватба, за да може да вземе всичките му пари.

Този краткосрочен брак е четвъртият за холивудски актьор. През 1995 г. той се жени за актрисата Патриша Аркетт, с която живее шест години. Втората съпруга на Никълъс Кейдж е Лиса Мари Пресли, дъщеря на Елвис Пресли, която преди това е била женена за Майкъл Джексън. Бракът на Кейдж и третата му съпруга Алис Ким пък приключи през 2016 г. след 11-годишен съвместен живот. Между другото, прочутият актьор се среща с третата си съпруга в ресторант в Лос Анджелис, където тя работи като сервитьорка.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.