Следва

Новите стари традиции на Lela Rose

#ootd: Rainy April day

not so good weather...

All fashion преди 4 години

Времето, макар и дъждовно, предполага още и още хубави аутфити, съобразени не само с тенденциите, но основно с това, което ни се носи в момента.



Така запечатаната в кадър от Париж Каролина Талър се превръща в оптималната инспирация за деня, а основните пособия за постигането на много привлекателната и доста неглиже по френски визия, са следните - фин чорапогащник, който носим пожелателно с висок ток; обемен черен суичер с качулка; дълъг кариран блейзър, намиращ своето място вместо мини рокля.

Двуредното закопчаване на сакото дава необходимия модерен вид, а пристегнатият около талията тънък кожен колан, създава и добра линия на иначе свободно падащия силует.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.