Следва

Love to quote: Модният скулптор Issey Miyake на 81

Преместаването на Хари и Меган в Африка ще струва над 130 милиона

money talks...

Celebrities преди 4 години

Абсолютно всичко се променя за херцозите на Съсекс - нова къща, новородено бебе... че дори и нов континент?

Малко след традиционното събиране по случай Великденската служба, по адрес на кралското семейство се дочуха доста интересни слухове. Оказва се, че за следващите няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл ще се преместят да живеят в Африка.


Според запознати кралското дуо е особено развълнувано от командироването си в топлия континент, където ще се занимава сериозно с благотворителни дейности и ангажименти през следващите няколко години.

От Двореца отказват да дадат официално изявление по въпроса, подклаждайки слуховете с обяснения за все още "невзети решения относно бъдещите роли на херцозите на Съсекс".


Африка е много присърце на двойката - те прекараха известно време в Ботсуана през 2016 г., а година по-късно заминаха за афирканския континент за меден месец, който продължи три седмици. Междувременно работата на Хари като посланик на африканската младеж от Британската общност и с Rhino Conservation Botswana редовно му позволява визити там.

Любопитното е, че подобен ход от страна на Хари и Меган може да се отрази сериозно на данъкоплатците, тъй като годишните разходи за защита на кралското семейство се оценяват на около 130 милиона паунда, а експерти твърдят, че със заминаването в Африка те ще се увеличат с поне още 1 милион паунда.


И въпреки че всички бъдещи планове за херцога и херцогинята, които трябва да станат родители за първи път до дни, са спекулативни на този етап, то се предполага че те биха могли да си позволят да са далеч от Великобритания в продължение на две или повече години, както казва и специалният съветник по международни въпроси на принц Хари - Дейвид Мънинг.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.