Следва

Нетрадиционната булка на Danielle Frankel

Кой е новият на Schiaparelli?

33-годишен, американец, хубавец  

All fashion преди 4 години

След Бертран Гийон идва... 33-годишният американски дизайнер Даниел Роузбери.


Новият креативен е бивш арт директор в Thom Browne, а вече ще отговаря за абсолютно всички линии на Schiaparelli, предимно съсредоточавайки се към pret-a-porter колекциите, на които марката смята да наблегне.

Даниел Роузбери заяви, че смята да работи със сюреалистичното наследство на Елза Скиапарели, адаптирайки го към модерността. Той ще покаже първата си колекция за Къщата през лятото по време на Седмица на висшата мода в Париж.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.