Следва

We love: Риана за австралийския Vogue

Нетрадиционната булка на Danielle Frankel

Danielle Frankel е сравнително ново име на сватбената модна сцена, а дизайните й са всичко друго, но не и традиционни.

Runway преди 4 години

Тя създава силуети, които на пръв поглед съвсем не са обвързани с конкретната естетика, но пък апелират на модерните жени, които търсят нестандартното във всеки един прочит. Безупречните материи и изработка се четат в дизайни, подлежащи на повече от една стилизация, смели и категорични, а преди всичко, позволяващи употреба и извън олтара.

Със своята трета колекция дизайнерката продължава да нарушава традициите в тази ниша на модния пазар, а посоката е минималистична - дълги до земята рокли с ръкави и красиво акцентиран гръб; много фино плисе в скулптурирана рокля със заоблени рамена; утилитарна бяла парка; плетива от кашмир, присъстващи за първи път в line up-a; както и още фантастични сака, заложени като брилянтен акцент в тази колекция. За тях конкретно Даниел споделя, че се вдъхновява от военноморските униформи и по-конкретно фината изработка в детайлите като подплата и копчета. Саката тук идват със силно преувеличаване на обема в долната част, както и още смел прочит на материите тежко оформени съответно в креп или едра дантела, а копчетата са от естествени перли>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.