Следва

Gucci on me

Този ясен обект на желанието: Meringue от Marlies Dekkers

Bon Appétit...

All fashion преди 4 години

Кълнем се, че бижуто на Marlies Dekkers и мекият му прасковен цвят карат кожата да сияе и подчертава. Толкова е секси, че слагайки го никога не искаш да го свалиш, абсолютно никога.

С комплиментиращи черни акценти и дантела, които подчертават точно това, което трябва да бъде изложено на показ, без да е неприлично прекалено или пък да изисква компромис с комфорта. Сутиенът, тип balconnet е подходящ за всеки тип бюст и придава страхотна форма и деколте, а най-страхотно е, че го намираме в Bra+Studio, официалният представител на Marlies Dekkers за България, и то в размери до чашка F.


Разкошното бельо е част от колекцията Пролет/Лято 19 на Marlies Dekkers е вдъхновена от харизматичната кулинарна звезда Джулия Чайлд и включва серия модели, възбуждащи апетита и сетивата, олицетворяващи женската красота, сила и любов към живота и себе си.

Иначе, световно призната като пионер и иноватор в тенденцията „бельото като облекло“ Елизабет Декерс поставя силата на женската енергия в основата на своите творения, черпейки вдъхновение от ярките жени от миналото и настоящето. Тя е от жените, които имат силата да те провокират да се осмелиш и да пробудят женствеността, а нейните модели помагат на тази женска енергия и красота да изпъкне и да бъде подчертана по най-добрия начин. Марката Marlies Dekkers е много различна от всичко, с което сме свикнали. Тя преплита лукс, стил и класа и може да се носи като допълнение, изискан аксесоар към тоалета, а не просто като бельо. Точно за това Marlies Dekkers е предпочитана от много световно известни знаменитости като Риана, Адел, Никол Шерцингер, Сара Джесика Паркър, Рита Ора, Джеси Джей, Ники Минаж, Фърги, Тейлър Суйфт и много други. 


P.S.: Джаз легендата Били Холидей пък е музата за колекция Есен/Зима 19 на Marlies Dekkers. Секси креациите докосват струните на душата и същевременно приканват да се осмелим да вибрираме и да се наситим на емоцията на живота и могат да бъдат поръчани на pre-order само в/на Bra+Studio.


More All fashion