5 неща, които е добре да имаме предвид относно новата първа дама на Украйна

Дете на дивата пустиня... Елееена, само теб обича той...
 

Шоуменът Владимир Зеленский одържа триумфална победа на втория тур на президентските избори. С което сложи началото на нова глава, не само в писаната история на Украйна, на която населението й е в процес на наблюдение и съпреживяване, но и за семейството си.

Основателят на студио "Квартал-95"- Владимир Александрович, е женен за Елена, дискретна и елегантна жена, предпочела за себе си непубличния начин на живот. Нещата обаче са различни сега, и в последните няколко дни медиите буквално разкъсват блондинката от дъвкане.

Ето и най-важните 5 факта, изтръгнати досега от колегите относно Елена Зеленская (по баща – Кияшко):


Съгражданка е на съпруга си
Родена и израсла в Криви Рог, точно като съпруга си. В седми клас започва да учи в една от местните гимназии, в съседен клас учи Владимир. По думите на Елена, в училище двамата се познават "задочно". Запознават се лично едва като студенти. "Вървях с приятелка по улицата, а Владимир с други момчета идваше насреща. Живеехме в един квартал. Така и се запознахме, от дума на дума, започнахме да общуваме, а после и да се срещаме", разказва Елена пред BBC Украйна. Двойката се жени през 2003 година.

Архитект и сценарист

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.