Следва

Цветята на малката Ида: Карамфил

5 неща, които е добре да имаме предвид относно новата първа дама на Украйна

Дете на дивата пустиня... Елееена, само теб обича той...
 

Celebrities преди 4 години

Шоуменът Владимир Зеленский одържа триумфална победа на втория тур на президентските избори. С което сложи началото на нова глава, не само в писаната история на Украйна, на която населението й е в процес на наблюдение и съпреживяване, но и за семейството си.

Основателят на студио "Квартал-95"- Владимир Александрович, е женен за Елена, дискретна и елегантна жена, предпочела за себе си непубличния начин на живот. Нещата обаче са различни сега, и в последните няколко дни медиите буквално разкъсват блондинката от дъвкане.

Ето и най-важните 5 факта, изтръгнати досега от колегите относно Елена Зеленская (по баща – Кияшко):


Съгражданка е на съпруга си
Родена и израсла в Криви Рог, точно като съпруга си. В седми клас започва да учи в една от местните гимназии, в съседен клас учи Владимир. По думите на Елена, в училище двамата се познават "задочно". Запознават се лично едва като студенти. "Вървях с приятелка по улицата, а Владимир с други момчета идваше насреща. Живеехме в един квартал. Така и се запознахме, от дума на дума, започнахме да общуваме, а после и да се срещаме", разказва Елена пред BBC Украйна. Двойката се жени през 2003 година.

Архитект и сценарист
Елена завършва Криворожкия национален университет със специалност архитектура. В края на следването си се увлича по писането на сценарии, а след защитата на дипломната си работа тръгва на турнета, и оттогава работи именно като сценарист. До неотдавна пише преимуществено за шоу-програмите "Вечерен квартал" и "Женски квартал".



Зеленская няма определен ролеви модел
В интервю Елена подчертава, че "не е склонна да си създава кумири". Естествено, има любими актриси и писателки. Що се отнася до стандартите за красота, Зеленская мечтае да "изглежда на 60 като Мерил Стрийп".

Мишел Обама или Мелания Тръмп?
На въпросът коя от двете й импонира повече, Зеленская признава, че предпочита Мишел. По мнението й, мисис Обама е по-човечна. А човечността е именно това качество, което съпругът й се опитва да внесе в украинската политика. "За да не забравим на първо място, че сме обикновени хора. За да не се превърнем в "портрети", които трябва да висят във всеки кабинет".

41-годишната Зеленская е най-младата първа дама в политическата история на Украйна. Какви са бъдещите й творчески планове?
Може би е странно, но Елена все още не е мислила по този въпрос. Разбира прекрасно: има възможността да привлече вниманието към действително сериозните проблеми на нацията и да измени нещата към по-добро. Но осъзнава още - това е огромна отговорност. "Много е сложно за мен", признава новата първа лейди.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.