Следва

Кари & Руснака 15 години по-късно

We love: Амал Клуни в стриктна бизнес среда

null

Celebrities преди 4 години

Ако ще е, да е... Адвокатката по човешки права и съпруга на известния холивудски актьор Джордж Клуни - 41-годишната Амал, се появи на заседание на Съвета за сигурност на ООН в Ню Йорк, където се изяви като един от ораторите и изнесе реч.

Активистката повдигна темата за борбата със сексуалното насилие във войната, призовавайки най-силния орган на ООН да превърне правосъдието в приоритет и да държи под отговорност бойци и терористи, които злоупотребяват с жени и момичета.





Както винаги, като по учебник, за професионалните си ангажименти Амал бе елегантна и стилна, залагайки на строго черно. Облечена в midi рокля с къси ръкави и акцент от големи копчета, адвокатката заложи на семпла бюти визия с матово червило и прическа решена в букли, които перфектно комплиментираха на иначе стриктно строгата бизнес среда.





More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.