Следва

Как да си намерим мъж: Най-неочакваните съвети от женските списания от 50-те години

Не просто каталог, а история: "Най-доброто от интериорния дизайн за 2018-та"

Онези от вас, които вече са имали удоволствието да разгърнат страниците на луксозния Годишен каталог на Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“, знаят, че изданието събира и представя най-добрите постижения на българските интериорни дизайнери в един каталог, с който цялата гилдия има повод да се гордее.

All About Life преди 5 години

„Дибла“ вярва, че усилията на цялата гилдия създава среда, която тласка отделните дизайнери все повече нагоре и напред; вярва, че българският дизайн има какво да покаже на света; вярва, че има смисъл развитието му да се увековечава в такова годишно специализирано издание.



35 проекта, 12 фирми, над 280 страници
– това е Каталогът в цифри. Луксозните твърди корици, висококачествената хартия, професионално заснетите фотографии и най-впечатляващите интериорни решения за изминалата година, отличени с награди по време на Dibla Design Awards 2018 – получило се е истинско съкровище. Какъв по-хубав подарък от „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“ – издание уловило духа и естетиката на дизайна, на чиито страници ще видите плодовете от труда, таланта и вдъхновението на най-добрите интериорни проектанти в България.



По традиция първи имаха честта и удоволствието да надзърнат в Каталога именно виновниците за неговата поява – авторите на включените в него проекти и 12-те фирми, участници в Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн Design > People. Творците за пореден път се убедиха, че трудът им е високо оценен и получава нужното внимание сред гилдията, а представителите на фирмите с нескрито задоволство можеха да се порадват на най-добрите си и актуални продукти за изминалата година, поместени на страниците на изданието до най-успешните осъществени проекти.



Изданието, заслужено превърнало се в еталон за качество и стил, вече четвърта година се радва на постоянно нарастващи популярност и търсене не само сред специалистите в областта на интериорния дизайн, но и сред потребителите. Луксозният колекционерски каталог е като машина на времето – ако сте пропуснали да разберете най-значимата информация за бранша през изминалата година, включително да научите кои са били най-добрите интериорни проекти и кои – най-актуалните продукти и тенденции, то просто направете бърза справка с Каталога.



„Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“ е един от най-ярките диаманти в короната на „Дибла“ – олицетворение на мисията им да насърчават творците да създават, да не спират да се предизвикват и развиват, да се радват на успеха си – материализиран и достойно представен в издание от нивото на Годишния каталог.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.