Peeping Tom с премиера на ДЕТЕ на One Dance Week

Peeping Tom с премиера на ДЕТЕ на One Dance Week

Театърът в Люксембург не успя да събере желаещите да видят световната премиера на Peeping Tom, но Пловдив ги очаква...

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на култовата белгийската компания на 20 септември в Дом на културата “Борис Христов” от 20:00ч.

Ограничено количество билети ще намерите ТУК.

“ДЕТЕ” (2019) идва след феноменалния успех на “БАЩА” (2014) и '’МАЙКА” (2016), затваряйки семейния кръг на трилогията.

Детето и приказният му объркан свят застават в сърцето на най-новия спектакъл на Peeping Tom. Действието проследява начина, по който децата възприемат заобикалящия ги свят, от техните най-съкровени желания и най-големи страхове.

Чрез езика на тялото хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие изучават комплексния космос на децата и интерпретират метаморфозите, през които преминава гледната им точка под постоянния натиск на емоциите, несигурността и съмненията.

Ексклузивни кадри от представлението разкриват впечатляващите декори, които реалистично пресъздават образа на митичната гора - главен герой във вселената на детското въображение.

Повече за сценографията на спектакъла вижте ТУК

На преобразената до неузнаваемост сцена ще оживеят чудновати и страховити създания и ще се вихрят магии и кошмари, точно както в необятната детска фантазия.

Кадри от репетициите вижте във видеото:

Публиката на ONE DANCE WEEK вече се докосвала до фантастичната естетика на PEEPING TOM по време на ONE DANCE WEEK 2017, когато компанията гостува с втория проект от трилогията - “МАЙКА”.

Ограничено количество билети за спектакъла “ДЕТЕ” е в продажба онлайн на Epaygo.bg, и на касите на EasyPay.

Лица под 18 години няма да бъдат допускани в залата.

За повече информация следете събитието във Facebook.

12-тото издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс ONE DANCE WEEK ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Билети за спектаклите се продават онлайн в системата на EpayGo.bg, както и на касите на EasyPay. Поради високия интерес към фестивала силно препоръчваме предварителното закупуване на билети.

ONE DANCE WEEK се организира от Фондация „ЕДНО за култура и изкуства“ и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Фестивалът се осъществява с подкрепата на Министерството на културата. За повече информация следете @onedanceweek във Facebook, Instagram и Twitter, както и www.onedanceweek.com

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.