Следва

Да или Не: Показващата бельо рокля на Ирина?

Trend report: Комбинезонът във второто си значение

комбинезо̀н
мн. комбинезони, (два) комбинезона, м.
1. Част от дамско бельо с дължина до коленете и изрязан около раменете и деколтето корсаж;
2. Работен гащеризон от памучен плат с много джобове (за поставяне на инструменти);

All fashion преди 4 години


Stella McCartney

Утилитарният стил сам по себе си е застъпен сред Големите тенденции за Пролет/Лято 2019-та, а присъствието му се изразява в структурирани памучни материи като поплин и деним, както и палитра от бежови, бели и каки тонове в подходящите им свободни и практични кройки. Течението обаче си има един обособен акцент, който самостоятелно може да се тълкува като тренд и това е гащеризонът.


Giambattista Valli

Оглеждайки дизайнерските колекции за настоящия сезон, а и не само, моделът всъщност присъства навсякъде - от високия клас прет-а-порте, до хай стрийт спирките, върху които често спираме поглед, а общата линия е следната - много релаксиран силует, позволяващ пристягане в талията; къс или дълъг ръкав; материи от предимно естествен произход. Предимно изчистени в своята естетика, гащеризоните имат своите дребни, но отличителни детайли - видими шевове, големи копчета или интересни токи.


Zimmermann


Salvatore Ferragamo

Макар и неутралната палитра по-малко или повече да диктува случващото се на модния подиум, ярките цветове застават не по-малко впечатляващо до тях, а един от забележителните примери идва в лицето на Hermes, където червеният цвят диктува тона. По отношение на стилизация пък, смеем да твърдим, че дизайните стоят еднакво добре както с кецове или равни сандали, така и с висок ток на платформа или невисок китън такъв с много и фини каишки>>>


Hermes


Alberta Ferretti


Alexa Chung


Dries Van Noten


Isabel Marant


Jil Sander


Louis Vuitton


Akris

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.