Следва

Да или Не: Показващата бельо рокля на Ирина?

Trend report: Комбинезонът във второто си значение

комбинезо̀н
мн. комбинезони, (два) комбинезона, м.
1. Част от дамско бельо с дължина до коленете и изрязан около раменете и деколтето корсаж;
2. Работен гащеризон от памучен плат с много джобове (за поставяне на инструменти);

All fashion преди 4 години


Stella McCartney

Утилитарният стил сам по себе си е застъпен сред Големите тенденции за Пролет/Лято 2019-та, а присъствието му се изразява в структурирани памучни материи като поплин и деним, както и палитра от бежови, бели и каки тонове в подходящите им свободни и практични кройки. Течението обаче си има един обособен акцент, който самостоятелно може да се тълкува като тренд и това е гащеризонът.


Giambattista Valli

Оглеждайки дизайнерските колекции за настоящия сезон, а и не само, моделът всъщност присъства навсякъде - от високия клас прет-а-порте, до хай стрийт спирките, върху които често спираме поглед, а общата линия е следната - много релаксиран силует, позволяващ пристягане в талията; къс или дълъг ръкав; материи от предимно естествен произход. Предимно изчистени в своята естетика, гащеризоните имат своите дребни, но отличителни детайли - видими шевове, големи копчета или интересни токи.


Zimmermann


Salvatore Ferragamo

Макар и неутралната палитра по-малко или повече да диктува случващото се на модния подиум, ярките цветове застават не по-малко впечатляващо до тях, а един от забележителните примери идва в лицето на Hermes, където червеният цвят диктува тона. По отношение на стилизация пък, смеем да твърдим, че дизайните стоят еднакво добре както с кецове или равни сандали, така и с висок ток на платформа или невисок китън такъв с много и фини каишки>>>


Hermes


Alberta Ferretti


Alexa Chung


Dries Van Noten


Isabel Marant


Jil Sander


Louis Vuitton


Akris

More All fashion