Следва

Closer: Гери Баева

Кание Уест ще си открива собствена църква

типично в негов стил...

Celebrities преди 4 години

Очевидно след като събра над 50 хиляди души на неделната си служба, която съвпадна с католическия Великден, по време на музикалния фестивал Coachella, Кание Уест е решил да си отвори собствена църква.


"Той е изключително религиозен човек и иска редовно да споделя знанията си с хората. Също така прекарва много време в изучаването на евангелието и молитвите и би искал да направи нещо, което сплотява хора като него", издава запознат.Рапърът обаче планира храмът му да не е толкова традиционен, нито пък да има обичайното проповядване и молитви по няколко пъти на ден. Кание по-скоро иска да намери нов начин да насочи хората към Иисус с помощта на изкуството и музиката.


More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 11 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.