Следва

Walk a mile in my Mules

Киану Рийвс, 54, e новото лице на Saint Laurent

Имаме нужда Киану Рийвс да се втренчи в душите ни и да каже 'Motorcycle jacket'...

All fashion преди 4 години

Що за момент да бъдеш Киану Рийвс през 2019-та. Якето върху раменете му също. Такa де, не всеки ден Антъни Вакарело те избира за лице на есенната кампания на Saint Laurent.

Светата Троица (кадрите са само три) на есенните кампании представлява черно-бял разказ, заснет от Дейвид Симс, кралят на модните портрети, под арт директурата на самия Вакарело. На първата фотография Киану свежда глава със затворени очи в състояние на пълна медитация на духа; носи черно кожено авиаторско яке с яка от овча кожа и изглежда точно както на всеки му се иска да изглежда, докато размишлява задълбочено на тема 'якета'. Съзерцателен, но и чувствителен.

На втория кадър актьорът постига съвършена мистика в раиран костюм с най-крещящо впечатляващите ревери, за които въобще можем и да си помислим. Очите му се скрити зад чифт загадъчни movie star авиаторки, а цялостното присъствие напомня само едно - че кройката е най-страхотната част от носенето на дрехи, бидейки мъж.

Третото изображение, Светият дух на Троицата, представя байкър якето на Рийвс в такава светлина, че душите ни са на косъм да се разпръснат на хиляди малки късчета - като сърцето на холивудска инженю в ожесточена детективска новела. Но Киану се втренчва право в очите ни, казвайки "Всичко е наред, знам, че този байкър е специален."

Изводът е следният: Киану Рийвс, подобно на никой друг мъж, разбира интензивната ни, ексцентрична и интимна връзка с дрехите и е насреща във всеки един момент. Антъни Вакарело също.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 15 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.