Следва

Логоманията: защо, колко и докога?

Street style вдъхновения: All you need is Love и Chanel-а на Карл

Карл Лагерфелд, забележителната му кариера и оставеният отпечатък продължават да вълнуват модния свят, а отдаването на почит към Легендата се чете детайлно в поведението и жестовете на професионалистите в сферата.

Street Style преди 4 години



Кутюр дефилето на Fendi през юли ще се проведе в негова чест, Chanel пък организират специална ретроспекция на колекциите от последните години, която ще бъде на показ в Китай, а тъгата и същевременно отпразнуването на този велик креативен ум, се наблюдава във всеки един прочит.

Трибютът в многото си прочити, е особено ярко застъпен и на улицата, където по презумпция Chanel е винаги на почит, но в този момент конкретно запомнящото се лого на старата френска къща се забелязва по-често от обичайното. Модните момичета не свалят своите чанти, обувки и туидени сака в жест на внимание, а добрите примери, които решаваме да покажем днес, изобилстват. Част от тях са подбрани от самото дефиле на Chanel в Париж неотдавна през март, а други, запечатани в различна атмосфера, възхваляват вечността на всяка една вещ, излязла изпод подписа на къщата в чудесен стайлинг>>>






































































More Street Style