Следва

Цвят в сряда

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Колекцията на Kenzo 09/10 за деца е повече от великолепна. Малките сладури са толкова фотогенични, че...

All fashion преди 14 години

1. Бебешка мода

Колекцията на Kenzo 09/10 за деца е повече от великолепна. Малките сладури са толкова фотогенични, че автоматично извикват едно провлачено и типично женско ‘ооооо’ от устите ни.

Обаче никак не ни се иска да въвличаме тези малки ангелчета в коварния свят на модата и ни се струва ужасно неeстествено да говорим за тенденции при 3-годишните.

Освен това всяка майка, която сложи на детето си fashion фишу вместо дебел вълнен шал през следващите месеци, е напълно безотговорна.

2. Деми Мур за Wanted на Helena Rubinstein




Деми Мур е повече от прекрасна и в това спор няма. За годините си тя изгежда ослепително и макар леко да й завиждаме, ние я намираме за великолепен пример за жена.

Но за кампанията на новия аромат от Helena Rubinstein photoshop толкова е играл, че почти не е оставил на Деми естествени черти.

Вярно, бръчките не са много на мода, но няма по-секси от самоуверена жена на възраст, която се гордее с годините си.

3. Перуки по раменете



Синтетичната коса по дрехите е на мода от известно време. И по точно - откакто белгийците в Maison Martin Margiela зашеметиха публиката с оригиналния си модел.

Това обаче беше преди повече от година и косместите наметки взеха да ни писват.

Да не говорим, че точно тази в цикламено бе насминана по всички модни издания за няколко месеца. Тук специално е за руския Harper’s Bazaar за октомври и изобщо не ни изненадва.

4. Lady Gaga за Hello Kitty




Като почитатели на ексцентричното, няма как да не сме фенове на Lady Gaga. Китайското чудо Hello Kitty обаче, откровено ни дразни.

Не разбираме как може в продължение на 35 години това рисувано коте да носи милиони проходи, но излежда младите азиатски, а и не само, момиченца са луди по него.

Ние изобщо не оспорваме това, само не смятаме че Гага е добър избор на модел и намираме сесията за прекалено пошла.

5. Шеметна височина



Знаем колко обичаш обувките. И ние много ги обичаме.

Еволюцията, която преживават през последните 20-на години е наистина забележителна и ни показва какво необятно въображение имат дизайнерите. Напоследък не в обувки, а в скулптори се разхождат момичетата по подиумите.

И всичко това е повече от прекрасно. Не ни харесва само, че освен за фотосесия и събитие с продължителност максимум час, тези обувки не стават за нищо.

Ужасно ни се иска да се разхождаме по улиците на 14-саниметрови токчета, но дали заради дупките в софииските павета или заради изумените погледи на повечето хора, това няма как да се случи.
 

More from View Sofia

More All fashion