Следва

От 1-ви юни БНТ излъчва серийния филм „Островът на сините птици“

Четиво в четвъртък: "Не чакай да отминат бурите, научи се да танцуваш в дъжда"

Оригинален, проницателен и мотивиращ!

Books преди 4 години

Ема води сутрешния блок в популярно парижко радио и поставя работата в центъра на живота си. Неусетно тя е поела много отговорности и се е превърнала в основна движеща сила на медията, но така и не получава желаното признание, а заплащането ѝ си остава минимално.

След интервю, което взема от прочут писател, Ема неочаквано и за самата себе си решава да се включи в неговия проект. Условието е да следва няколко прости стъпки, а целта – да преосмисли живота и приоритетите си.

Постепенно Ема започва да изгражда увереност в собствените си сили, да се среща с интересни хора и да вижда позитивното около себе си. Но може ли да се осмели и да направи крачка към новите хоризонти, които се откриват пред нея…

За автора:
Вероник Масиежак има дългогодишен опит в сферата на журналистиката като телевизионна и радио водеща, а образованието и страстта й са свързани с психологията. От години провежда успешни семинари и помага на хората да открият пътя към себе си.

Като майка на три деца Вероник Масиежак се посвещава и на активна дейност в областта на детското възпитание чрез методите на позитивното родителство, ненасилственото общуване и др. Организира курсове и ателиета, посветени на тези актуални практики, авторка е на няколко популярни книги на тема детско възпитание и е създателка на сайта "Позитивна майка".


Дата на издаване: 9 април 2019 г.
Цена: 15.99 лв.
Брой страници: 272
Формат: 13x20 см
ISBN: 978-954-389-519-9

More Books