Следва

Стартира CatfluencerBG – първата академия за котки инфлуенсъри

Бившата главна на британския Vogue разкритикува разголеното ансамбълче на Хелена Кристенсен

50-годишната Кристенсен бе подложена на жестока критика от страна на бившата главна редакторка на британския Vogue, 61-годишната Александра Шулман, на която разголеното ансамбълче на моделката не се понрави особено.

Celebrities преди 4 години

Никак даже.

На вечерята по повод двадесет и четвъртия рожден ден на Джиджи Хадид, датската красавица се появи в дантелен корсет и джинси. По всичко личи, че гостите и приятелите на Кристенсен оценяват високо смелата й визия, но същото не важи за мнението на предшественицата на Едуард Енинфул. По мнение на редакторката Хелена не е съобразила аутфита с възрастта си. Звучно ауч.


Александра Шулман

"Това, което сте носили на 30, никога няма да изглежда върху тялото ви по същия начин след 20 години. Дрехите не лъжат", заявява англичанката.

Ответно на критиката, бившият супермодел публикува в Instagram снимка от въпросното парти, а под нея призовава дамите да се подкрепят + #oopssheworeabustieragain (<Упс, тя облече бюстие отново>).

Ред на брой знаменитости се застъпват за моделката - Линда Еванджелиста заявява, че Кристенсен е богиня, а Александра би следвало да се срамува от подобни слова. Не замълчава и Черната пантера: "Колко евтин ход. Познавам те от 30 години - каквото и да облечеш, каквото и да носиш, го правиш с класа и достойнство", пише като коментар Наоми Кембъл в защита на колежката си по подиум.

Модни инсайдери обсъждат, че не са очаквали подобна постъпка от Шулман, а дори настоящият Главен на Vogue UK, Едуард Енинфул, реагира остро към словата на предшественичката си. В свое оправдание бившата редакторка признава, че счита Хелена за забележителна фигура, но все пак не взима назад думите си, че корсетът не е бил най-добрият избор.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.