Следва

Да или Не: Да се омъжиш в бели Crocs? Не светят в тъмното

Стартира CatfluencerBG – първата академия за котки инфлуенсъри

Инфлуенсърите са много – CatfluencerBG е само един!

All About Life преди 4 години

Запознайте се с единствената по рода си академия за котки инфлуенсъри. В следващите два месеца проектът ще се гмурне в изключително модерната в момента професия, с тази разлика, че ще развива не хора, а домашни любимци. Инициативата се реализира благодарение на новата за българския пазар котешка храна Purina ONE, а в рамките на кампанията всяко коте (и неговия стопанин) ще може да се бори за титлата Catfluencer на България в специално създадения Instagram профил (@catfluencerbg) на проекта.



CatfluencerBG
стартира на 30 април и се разгръща в няколко важни етапа. След като бъдат избрани, участниците в първата академия за котки инфлуенсъри ще трябва да се справят с различни типично инфлуенсърски предизвикателства за период от 3 седмици. 15 от най-въздействащите муцунки ще бъдат избрани за финалисти от специално жури, а крайната дума ще има широката публика. Стопаните, които решат да запишат своя любимец, ще бъдат напътствани от най-добрите инфлуенсъри в страната и ще получат безплатна храна Purina ONE (в рамките на кампанията), която ще се погрижи за здравето на котенцето както отвътре, така и отвън.

Всичко това е страхотна идея, но би останала само такава, ако всъщност не крие зад себе си важна кауза – по-малко бездомни котки по улиците. Като бранд, който от години подкрепя проекти в посока осиновяване и търси решение на проблемите на животните у нас, Purina си постави за цел да намери сигурен и уютен дом за повече котки. Това ще стане възможно благодарение на НПО партньор, които кампанията ще подкрепя с предоставяне на храна.

„Винаги сме работили активно за това да решаваме проблемите на домашните животни у нас. Един аспект от това е намирането на дом за бездомните котки. Надяваме се, че с този проект ще натрупаме достатъчно гласност и ще успеем да променим нагласите на хората, които нямат търпение да присъединят още един нов член към своето семейство", сподели Елизабет Гранвил-Попова, Старши бранд мениджър Purina България.

CatfluencerBG е една уникална възможност по забавен начин всеки, който желае, да се потопи в бляскавия живот на инфлуенсърите и да се докосне до тази толкова интересна и в същото време недобре позната професия. Заедно ще помогнем на кауза, която се бори за това повече котки да открият своя нов стопанин.

More All About Life