Следва

We love: Наталия Водянова в руското си палто и френска чанта

#ootd: C'est la vie в Chanel

Chanel everything...

All fashion преди 4 години

Chanel е отправната ни точка за вдъхновение днес, четем го в стилистичния избор на кадъра по-долу, така и в стрийт стайл селекцията, която предстои да разгледаме по-късно днес.

Слънчевото време в Париж върви ръка за ръка с визията на известната датчанка Пернил Таисбек, в която хайлайт са вечните елементи от старата френска къща като flap чантата в бежово и безупречното туидено сако, отново решено в същата неутрална гама. Освен Chanel класиките, които сами по себе си са акцент, интересното още тук е скандинавският подход на стилизиране. Задължаващите иначе елементи Пернил комбинира с неангажиращи дълги бермуди, винтидж на вид метално коланче и чехли на невисок ток от стара колекция на Celine.

Et voila>>>

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.