Следва

We love: Наталия Водянова в руското си палто и френска чанта

#ootd: C'est la vie в Chanel

Chanel everything...

All fashion преди 4 години

Chanel е отправната ни точка за вдъхновение днес, четем го в стилистичния избор на кадъра по-долу, така и в стрийт стайл селекцията, която предстои да разгледаме по-късно днес.

Слънчевото време в Париж върви ръка за ръка с визията на известната датчанка Пернил Таисбек, в която хайлайт са вечните елементи от старата френска къща като flap чантата в бежово и безупречното туидено сако, отново решено в същата неутрална гама. Освен Chanel класиките, които сами по себе си са акцент, интересното още тук е скандинавският подход на стилизиране. Задължаващите иначе елементи Пернил комбинира с неангажиращи дълги бермуди, винтидж на вид метално коланче и чехли на невисок ток от стара колекция на Celine.

Et voila>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.