Следва

64 години нахално очарование и русо съвършенство. Buon Compleanno Donatella!

Да или Не: Да се омъжиш в бели Crocs? Не светят в тъмното

На вниманието на тези от вас, които все още не са минали под венчилото или са, но поради някаква причина са отменили обета си, а сега искат да минат наново: използвайте въображението си, омъжете се в Crocs!

Love преди 4 години

В църквата сте, държите се за ръце с любовта на живота си, или поне така си мислите, казвате си 'Да', вричате се във вечна вярност, сияете с най-великолепната булчинска необичайност на Vera Wang, например... но с какво сте обути?!? Louboutin и Manolo винаги са вариант, да, и все пак. Цялото това ходене, танци, поздрави и снимки биха били една идея по-поносими, ако да речем сте обути в Crocs. Гумени, грозни и една идея противни - идилия.

Спорно е дали човек, който решава да отиде на сватбата си, обут в Crocs-и, заслужава да бъде обичан или дали въобще може да обича, но ако вече сте се, как да кажем, "заковали" пред Бог и роднините, общо взето с Crocs или без - няма мърдане! Pro Tip: ако все пак се съмнявате какво ще бъде мнението на избраника ви по повод избора на обувки, съветваме ви да го криете под дългия шлейф на роклята, както се крие предсватбено забременяваме от старомоден роднина - дълго и упорито.

За да не привличате излишно внимание с ярък цвят или десен, намерихме в Etsy чифт булчински Crocs - с камъни и пайети, както си му е редът. Цената не е скромна, но на сватбите и без друго е тенденция, да не кажем задължение, да се изхвърлим малко повече - £79,17 или 182лв.

via GIPHY

И когато след години разглеждате овехтелия албум със сватбени снимки, с носталгична нотка ще си припомняте... колко ви е било удобно. Има неща, които не могат да се купят с пари.

Съгласни? Да или Не? В анкетата долу>>>

Анкета

Ще се омъжим ли в тях?

More Love