Следва

Кийра Найтли показа бременното си коремче от първи ред на Chanel

64 години нахално очарование и русо съвършенство. Buon Compleanno Donatella!

64 години la dolce vita.

Celebrities преди 4 години

Днес, в деня на шейсет и четвъртия й рожден ден, е трудно да си представим, че Донатела Версаче невинаги е била сред най-обичните модни икони, но реалността е била именно такава в годините след смъртта на брат й Джани през 97-ма. Когато заема поста му начело на Versace, посрещането не е никак топло - меко казано. Дълго време не може да излезе от творческата сянка на брат си, но веднъж направила го, всичко на модната сцена е гръм и трясък по италиански, дирижиран от платинено русата 165-сантиметрова дива.

В последно време, разбира се, нещата са съвсем различни. Донатела официално и категорично е вън от дебелата сянка на Джани, а тя и Къщата са по-успешни и уважавани отвсякога. Индустрията прегърна ултра блондинството, ултра фейк тена и ултра дръзките и нахални поведенчески маниери, както и самата Донатела, която дълго време не успява да се хареса напълно, но за сметка на това, в момента пише любовно писмо до самата себе си, творейки в широките граници на Донателизма. А ние я четем ли, четем...

Галерията горе>>> побира 111 от най-ярките фотографии, уловили именно този въпросен Донателизъм в най-чиста форма, а ТУК припомняме и Защо Донатела Версаче е най-важната модна икона на 90-те?

Buon Compleanno Donatella!

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.