Следва

Кийра Найтли показа бременното си коремче от първи ред на Chanel

64 години нахално очарование и русо съвършенство. Buon Compleanno Donatella!

64 години la dolce vita.

Celebrities преди 4 години

Днес, в деня на шейсет и четвъртия й рожден ден, е трудно да си представим, че Донатела Версаче невинаги е била сред най-обичните модни икони, но реалността е била именно такава в годините след смъртта на брат й Джани през 97-ма. Когато заема поста му начело на Versace, посрещането не е никак топло - меко казано. Дълго време не може да излезе от творческата сянка на брат си, но веднъж направила го, всичко на модната сцена е гръм и трясък по италиански, дирижиран от платинено русата 165-сантиметрова дива.

В последно време, разбира се, нещата са съвсем различни. Донатела официално и категорично е вън от дебелата сянка на Джани, а тя и Къщата са по-успешни и уважавани отвсякога. Индустрията прегърна ултра блондинството, ултра фейк тена и ултра дръзките и нахални поведенчески маниери, както и самата Донатела, която дълго време не успява да се хареса напълно, но за сметка на това, в момента пише любовно писмо до самата себе си, творейки в широките граници на Донателизма. А ние я четем ли, четем...

Галерията горе>>> побира 111 от най-ярките фотографии, уловили именно този въпросен Донателизъм в най-чиста форма, а ТУК припомняме и Защо Донатела Версаче е най-важната модна икона на 90-те?

Buon Compleanno Donatella!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.