64 години нахално очарование и русо съвършенство. Buon Compleanno Donatella!

Днес, в деня на шейсет и четвъртия й рожден ден, е трудно да си представим, че Донатела Версаче невинаги е била сред най-обичните модни икони, но реалността е била именно такава в годините след смъртта на брат й Джани през 97-ма. Когато заема поста му начело на Versace, посрещането не е никак топло - меко казано. Дълго време не може да излезе от творческата сянка на брат си, но веднъж направила го, всичко на модната сцена е гръм и трясък по италиански, дирижиран от платинено русата 165-сантиметрова дива.

В последно време, разбира се, нещата са съвсем различни. Донатела официално и категорично е вън от дебелата сянка на Джани, а тя и Къщата са по-успешни и уважавани отвсякога. Индустрията прегърна ултра блондинството, ултра фейк тена и ултра дръзките и нахални поведенчески маниери, както и самата Донатела, която дълго време не успява да се хареса напълно, но за сметка на това, в момента пише любовно писмо до самата себе си, творейки в широките граници на Донателизма. А ние я четем ли, четем...

Галерията горе>>> побира 111 от най-ярките фотографии, уловили именно този въпросен Донателизъм в най-чиста форма, а ТУК припомняме и Защо Донатела Версаче е най-важната модна икона на 90-те?

Buon Compleanno Donatella!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia