Следва

Dior Fresh Reviver Sorbet Water Mist

Carine Roitfeld Perfumes: Седемте любовника

Бившата главна редакторка на Френския Vogue /заменена от Еманюел Алт/ - Карин Ройтфелд, обяви преди около два месеца, че пуска своя собствена линия луксозни парфюми.

Beauty News преди 4 години

Елегантна, бивш модел, безспорно много интелигентна и с разпознаваем почерк във всяко свое начинание /припомняме, тя е основател на много доброто модно издание CR Fashion Book/, госпожа Карин залага много на чисто новата, до дни в продажба ароматна линия Carine Roitfeld Perfumes.

"Всеки парфюм в колекцията уникални аромати на световно известната френска модна редакторка и консултант Карин Ройтфелд е вдъхновен от и наречен на един незабравим любовник от седем иконични града. Дали предпочитате цветния Лондон или ароматът на подправки на Буенос Айрес, за всеки от вас има предложение в нашата гама".

Carine Roitfeld Perfumes ще изгреят на световната сцена този май, и включват седем унисекс аромата, като колекцията се нарича 7 Lovers, бъдейки вдъхновена от седем въображаеми любовника от седем града в различни части на света. Пред The New York Times Ройтфелд разказа: "Правила съм много колаборации, работила съм за много списания, и всичко това е отминало. Но парфюмът, това е друго нещо, за мен парфюмът е като завещание. Като Miss Chanel. Chanel No. 5 е около нас от почти 100 години."

Новите парфюми ще се рекламират с кампания, която показва гола самата Карин Ройтфелд. Снимката е спонтанна и случайна, щракната от дъщеря й Джулия Рестуан-Ройтфелд.

"Попаднах на кадъра случайно, докато ровех в някои стари неща. На снимката, която обожавам, дъщеря ми Джулия е успяла да запечата завинаги един момент от времето, спомен от моя далечен във времето обикновен делничен живот (...) Тя извика у мен сладка тъга, която ме придружаваше през цялото време, докато създавах тези парфюми, така че те са напоени също и с част от моите спомени," добавя Ройтфелд.

Парфюмите ще са в продажба от този май, на цени от 252 евро за 90 милилитра.

More Beauty News