Следва

Кич, както само Prada умее

Chanel според Виржини Виар = Chanel за приключенци

Ревюто на Chanel Resort 2020 традиционно се проведе /буквално преди часове/ в парижкия Гран Пале. Това е първото шоу на модната къща след смъртта на Карл Лагерфелд.

Runway преди 4 години

Наследницата му на поста креативен шеф на Шанел - Виржини Виар, представи пред зрителите първата си колекция за фирмата, в декорацията на железопътна гара. Ревюто откри Витория Черети, а нашето хубаво момиче Белослава направи третата си поява за водещата модна къща след дебюта си миналата година.

В круизната колекция влизат шлифери с тънки колани в кръста, ярки сака с външни джобове, костюми с издължени шорти, въздушни рокли с рюшове и рокли на цветя. Ярък детайл са крупните панделки на топовете, блузите и роклите. Ансамблите се допълват от стегнати чанти и клъчове, както и препасани през кръста малки чантички в ярки отенъци.

На шоуто традиционно от първи ред се възхитиха Кийра Найтли, Ванеса Паради, Лили-Роуз Деп, Каролин де Мегре, Гаспар Улиел, Клаудия Шифър и други.


Кийра Найтли


Ванеса Паради


Лили Роуз Деп


Клаудия Шифър
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.