Седмичен ХОРОСКОП - 06.05 - 12.05

Astro преди 4 години

Марс в Близнаци е в опозиция с Юпитер в Стрелец (5 - 30 май), поставяйки на дневен ред възможността от довеждане до състояние на остро осъзнаване на умишлено избягвани истини. Аспектът може да стане причина и за възникването на неочаквани разходи, които могат да породят разгневени чувства и желание за бунт.

Меркурий навлиза в Телец (6 - 21 май), а с този транзит комуникациите започват да се фокусират върху продажбите и генерирането на икономически растеж. Меркурий е известен като търговец, донякъде измамник и дори крадец, а във фиксирания земен знак, какъвто е Телец, вдъхновява склонността към покупки, продажби, търговия, размяна и договаряне на условия за продажба.

Венера в Овен и Юпитер в Стрелец оформят особен тригон (9 - 19 май) – един от най-желаните и ценни аспекти, които отварят възможност за разгръщането на по-голям потенциал за получаване. Любовта (Венера) хармонично се развива с характерни белези на просперитет и нови възможности (Юпитер). Периодът е чудесен, за да използвате любовта за разширяване възгледите си за живота.

Хороскоп

Още от Astro