Следва

Профил/Анфас: Гергана Мудова/MUSIZ

Кралското бебе се роди на Гергьовден

It's a boy...

Celebrities преди 4 години

Навръх Гергьовден Меган Маркъл дари с първороден син принц Хари. Бебето е проплакало в 5 и 26 сутринта на 6-ти май, въпреки че световните медии, а и Двореца, обявиха новината чак късния следобед.

Бебето и майката са в перфектно здраве и както щастливият татко обяви - съвсем скоро ще ги видим за първи път. "До два дни, както традицията повелява, ще обявим и името. Имахме време да си помислим, имайки предвид, че бебето е с няколко дни преносено. На седмото небе от щастие съм, а съпругата ми е герой", каза Хари в официално изявление малко след като стана баща за първи път.

Първородният син на 37-годишната Меган Маркъл и 34-годишния наследник на английското кралското семейство е първото дете с британско-американско потекло в Британската Монархия. Момченцето, седмо по ред за наследяване на трона, едва ли ще бъде кръстено Джордж, имайки предвид деня на който се роди и факта, че първият му братовчед носи същото име.

Първоначално се предполагаше, че херцогинята на Съсекс ще роди в новата резиденция на съпрузите - къщата Фрогмор, но в крайна сметка бебето е проплакало в болницата, чието име все още не е съобщено. Известно е, че двойката вече е у дома с новородения син.

От Двореца, разбира се, вече изкараха официалното обявление на Кралица Елизабет II, както и няколко официални изявления, в които се казва, че херцозите на Съсекс благодарят за подкрепата в този специален момент от живота им, както и че повече информация ще бъде предоставена през следващите дни.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.