Следва

Met Gala 2019: Кой какво облече

#ootd: French stuff

Денят след първия понеделник на май, заслепен от стотиците звездни появи в музея на изкуството "Метрополитън" снощи, минава под влиянието на олекотената и силно контрастираща на снощния глам естетика.

All fashion преди 4 години



Прочитът за ранното утро на настоящия вторник се характеризира предимно с вечни елементи, с които и да искаме, не можем да сгрешим, особено по отношение на аксесоарите.

Акомпанирането на която и да е визия с Kelly на Hermes, автоматично я прави приятна за окото, а избраната днес отговаря на правилата за непретенциозен и същевременно елегантно издържан кежуал стайлинг. Красиво скроеният тренч от лен в сиво и райе влиза в ролята на рокля, а към него, освен иконичната чанта, добавяме още само едни равни леопардови чехли и чифт тъмни слънчеви очила>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.