Следва

New spring shoes

Met Gala 2019: Кой какво облече

it's that time of the year... again

All fashion преди 4 години

Нюйоркското благотворително събитие Met Gala се провежда традиционно в началото на май месец всяка година в Голямата ябълка. Разбира се големите имена от шоубизнеса не пропускат годишното събитие. Съпредседателите и организаторите на Met Gala 2019, Лейди Гага и Ана Уинтур, бяха първите, които преминаха по червения килим, следвани от Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт, Кейти Пери, Наоми Кембъл, Кристен Стюарт, Салма Хайек и много други.

Темата на Института по костюми за 2019 г. бе Camp: Notes on Fashion - естетика, която се характеризира с прекомерна екстравагантност, театралност, любов към изкуствеността и иронията. И ако миналата година от всички се очакваше да са в религиозни аутфити, заради надслова „Божествените тела: Модата и католическото въображение“, то този път звездите имаха широко поле за изява.

От жълтите Nike на Серина Уилямс до четирите различни визии, за няколко минути, на Лейди Гага - в галерията горе>>> разглеждаме кой какво облече на тазгодишната фешън екстраваганца.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.