Следва

New spring shoes

Met Gala 2019: Кой какво облече

it's that time of the year... again

All fashion преди 4 години

Нюйоркското благотворително събитие Met Gala се провежда традиционно в началото на май месец всяка година в Голямата ябълка. Разбира се големите имена от шоубизнеса не пропускат годишното събитие. Съпредседателите и организаторите на Met Gala 2019, Лейди Гага и Ана Уинтур, бяха първите, които преминаха по червения килим, следвани от Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт, Кейти Пери, Наоми Кембъл, Кристен Стюарт, Салма Хайек и много други.

Темата на Института по костюми за 2019 г. бе Camp: Notes on Fashion - естетика, която се характеризира с прекомерна екстравагантност, театралност, любов към изкуствеността и иронията. И ако миналата година от всички се очакваше да са в религиозни аутфити, заради надслова „Божествените тела: Модата и католическото въображение“, то този път звездите имаха широко поле за изява.

От жълтите Nike на Серина Уилямс до четирите различни визии, за няколко минути, на Лейди Гага - в галерията горе>>> разглеждаме кой какво облече на тазгодишната фешън екстраваганца.

More All fashion