Следва

Ейми Шумър стана мама

Показаха се: Кейти Холмс и Джейми Фокс за първи път заедно

Трудна, но хубава връзка 

Celebrities преди 4 години

Вече 6 години Кейти Холмс и Джейми Фокс поддържат пламъчето на любовта, но пък категорично отказват да покажат отношенията си на публично място. За всичко, обаче, си има и първи път: на тазгодишната Met Gala двойката се появи под ръка на червения килим.


Тя в разкошно лавандулово творение с пера на Zac Posen, а той в черен костюм, съчетан с лилави чепици, които да комплиментират на роклята на актрисата, разбира се.


40-годишната Холмс и 51-годишният й колега са заедно от 2013-та година. Актьорите се събраха почти веднага след като Кейти се разведе с Том Круз, който обаче посредством договор и забрани да афишира романтичните си отношения в следващите пет години. Според медиите отвъд Океана съвсем скоро актрисата и Фокс ще си кажат заветното "Да', въпреки че в скорошно интервю той заяви, че е със статус сингъл.

Съвместната им поява на едно от най-значимите модни събития обаче показва, че двамата имат сериозни намерения един към друг, дори и да не афишират това публично.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.