Следва

Lunchtime shopping: Най-доброто от намалението в Mango

Да или Не: 3D рокличката на Нина Добрев

fairytale...

All fashion преди 4 години



От роклята ала Пепеляшка на Зендая до Кейти Пери като полилей - дизайнерът Zac Posen си спретна истинска модна приказка като по Шарл Перо и Братя Грим за тазгодишната Met Gala, но най-отличителна бе визията на нашето момиче Нина Добрев.


За благотворително фешън събитие 30-годишната актриса се появи в симпатично минималистична 3D рокля, специално излята по стегнатите й форми.

Различна от обемните, ивънгабаритни рокли, мини-то на Николина имитира стъклена пантофка, бутилка от парфюм или скален кристал - поне така обясни дизайнерът, който издава, че интерпретираната чрез драпиране пластмаса отвежда в сюреалистична футуристична фантазия.

Дизайнът, специално проектиран за Добрев, е отнел на модния екип около месец и половина за създаването му, а самата тя признава, че се чувства изключително женствена и секси в него: "Исках точно това - ангелско и много нежно."

Приказната си визия за тазгодишната Met Gala, която бе под надслов Camp: Notes on Fashion - естетика, която се характеризира с прекомерна екстравагантност, театралност, любов към изкуствеността и иронията, нашето момиче Нина допълни със семпла бюти визия и интересна футуристична прическа.

Ние сме абсолютно влюбени в 3D мини-то на българската актриса, но оставяме заветното решение на вас: Да или Не за роклята от Zac Posen на Добрев? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви 3D мини-то на Нина Добрев?

More All fashion