Следва

По колко майчинство се пада на мамите от семейство Уиндзор?

Летя с колата, летя с Mitsubishi Outlander PHEV, нататък безкрая летя

Но, кого да взема, въпрос? 

All About Life преди 4 години

Излизаме от спомените и песента "Разминаване" на българската естрадна легенда от 60-те Нина Светославова и се пренасяме  Across the Universe с историята на японския атомобилен гигант -  Mitsubishiдатираща от далечната 1917 година, когато е представен първият сериен авотомобил в Япония. 


Модел от 1937 година

Изцяло ръчно изработен, седем-местен седан, който обаче се оказва твърде скъп в сравнение с американските и европейските масово произвеждани конкуренти и е преустановен през 1921 г., след като са сглобени само 22 автомобила. Следват още няколко емблематични модела от 37-ма, 73-та и 84-та година, с които автомобилната компанията се бетонира като лидер на пазара на качествени возила. 


Модел от 1973 година


Модел от 1984, най-успешният спортен модел на компанията

"Летим с колата, нататък, нататък безкрая",  за да достигнем, и повозим, на най-новото попълнение в отличното портфолио на японската компанияMitsubishi - новият Outlander PHEV Hybrid, с който пътят към мечтаната дестинация и пътят към съвършенството се сливат с всеки изминат километър.  

Mitsubishi Outlader PHEV хибрид е голяма, но компактна, силна, но нежна, изящна, но стабилна кола, която идва, за да направи ежедневието ни сигурно, комфортно и леко за завиждане, директно от заводите в Япония. 
 

Близо 102 години след началото на историята, разполагаме с 6 места, прецизен хибриден двигател, обновена предна решетка, много красиви обновени джанти, дързък дизайн и елегантни подобрения в интериора. На бензин, колата осигурява добро ускорение при ниски нива на вредни емисии и разход на гориво.

Избираме го в бяло и шофирането се превръща в приятно изживяване, благодарение на бързата реакция на авотмобила и висококачествената изработка. Пътуването е изключително тихо, просто системите за намаляване на шума от двигателя са съвършени, не се чуват нито пътят, нито вятърът. Всеки детайл допринася за удоволствието от шофирането – от щедрото интериорно пространство и комфортните седалки до качествените материали и подобреното оборудване. 



С новия Mitsubishi Outlander избираме дестинациите си без грам тревога, той е високопроходим и същевременно много удобен за дълъг път, а задните седалки могат да се местят и накланят до различни позиции, за да създадат нужното пространство за колкото-пожелаем-багаж-може-и-куче. 



Възможно е да сгънем всички облегалки на задните седалки, за да осигурим още по-голяма и равна площ за всичко, което сме решили да пренесем където и да е. 




Другите важни характеристики на Mitsubishi Outlader PHEV - хибрид, които държим да отбележим: 

* интелигентни сензори, следящи условията около автомобила и предупреждаващи при възникване на опасност.  С помощта на камера и лазер, тази система предотвратява челен удар или намалява последиците от него, ако е неизбежен. Системата засича както автомобили, така и пешеходци
* адаптивен автопилот
* предупреждение при отклоняване от лентата за движение
* автоматични дълги светлини
* предупредителна система за мъртва зона и пресичащ трафик на автомобила, както и система за наблюдение Multi Around Monitor, която може да установи какво има в “мъртвите зони” и да се улесни безопасното паркиране 
* Стилни нови фарове с LED крушки, както в режим къси, така с при включване на дълги светлини. LED фаровете за мъгла осветяват пътя напред в бяла светлина.



Режимите на шофиране:

* Електрически режим

Електромоторите задвижват автомобила, използвайки електричество от батерията, а като резултат консумацията на гориво и нивата на CO2 емисии се равняват на 0. Този режим е тих, напълно екологичен и мощен. Максималната скорост е 135 км/ч.

* Хибриден режим

Електрическо захранване и асистенция от страна на бензиновия двигател. Електромоторите захранват автомобила с електричество, генерирано от бензиновия двигател. Той генерира електричество, когато зарядът на батерията е нисък, за да повиши мощността или да подобри ускорението при изкачвания по наклон.



* Паралелен хибриден режим

Мощност от двигателя с вътрешно горене и асистенция от страна на електромоторите. Двигателят с вътрешно горене захранва автомобила (при висока скорост и пр., когато се търси по-добра ефективност), а електромоторите допълват с енергия, когато такава е необходима.

Mitsubishi Outlader PHEV - хибрид разполага с контакт в багажното пространство. Той гарантира до 1500W мощност от задвижващата батерия, достатъчно за захранване на малки електроуреди, когато сте на къмпинг или вкъщи при прекъсване на електрозахранването.


 За да стане окончателно наш, допълваме решението от 99% до 100%, гмурвайки се в допълнителната информация на сайта на Mitsubishi Motors, а дотогава enjoy the ride! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.