Следва

90/60/90: Истинска ли е миниатюрната талия на Кими?

Хари & Меган нямат попечителство над бебето

royals...

Celebrities преди 4 години

Знаем, че ви звучи адски странно, но е точно така: принц Хари и Меган Маркъл нямат попечителство над новородения си първороден син.


Момченцето, чието име все още не е известно, въпреки че мнозина залагат между Артър, Албърт, Филип и Джеймс, всъщност е под опеката на кралица Елизабет, която по стар декрет се води настойник на всички невръстни деца в кралското семейство, включително и на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи - наследниците на принц Уилям и Катрин.

Любопитното още е, че бебе Съсекс няма да има кралска титла, тъй като херцозите категорично се отказаха от нея, поне месец преди Меган да роди. Въпреки това синът на принц Хари ще носи фамилията "Кейбридж", същата която използват и братовчедите му Джордж и Шарлот в училище.

Освен това още тази есен новороденото кралско бебе ще тръгне на път. По последна информация принц Хари и Меган ще вземат наследника си по време на официалното турне из САЩ и Канада.


Припомняме, че седмият по ред наследник на британския трон проплака малко преди 6 сутринта на Гергьовден, а според изявлението на щастливия татко Хари трябва утре да бъде показан официално на света.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.