Следва

Георги гримира Амбър Валета и Аня Рубик за Met Gala 2019

Dior Fresh Reviver Sorbet Water Mist

Добре познатата ни и особено любима серия Dior Hydra Life може да се похвали с нов бюти член към вече фантастичния арсенал от продукти за дълбока хидратация с 93% активни съставки от естествен произход.

Face преди 4 години

Последната must-have придобивка се нарича Dior Fresh Reviver Sorbet Water Mist и събира в себе си следната иновация - рехидратиращ и енергизиращ фин спрей, който моментално доставя на кожата свежестта на сорбе крем.



 

Продуктът, който вече е наличен в оторизираната магазинна мрежа, идва в удобна опаковка за път, за да доставяме необходимата хидратация на кожата си по всяко време на деня. От лаборатории Dior се заемат с нелеката задача да създадат формула, която поддържа хидролипидния баланс в оптимални нива и още стимулира междуклетъчните водни резерви, докато едновременно с това спомага за дълготрайността на грима и здравословния блясък на кожата.

Fresh Reviver Sorbet Water Mist е необходимост от нова естество, защото комбинира в себе си две различни функции в една, улеснявайки максимално ежедневието ни и усилията, които полагаме - отчасти грижа за кожата, отчасти грим продукт. Двете звездни съставки пък - витамин С и хиалуронова киселина действат в синхрон, за да се радваме на забележителни и реални резултати ден след ден - витамин С действа върху енергийния резервоар на кожата, подсилвайки сиянието и виталността, а хиалуроновата киселина задържа вода в стратум корнеум и стимулира резервите за хидратация на кожата.

Купуваме поотделно или като част от цялата серия Dior Hydra Life в оторизираната магазинна мрежа>>

More Face