Следва

WIN IT! Грижа за лице от корейското чудо Jowaé

90/60/90: Истинска ли е миниатюрната талия на Кими?

teeny-tiny

Celebrities преди 4 години

Визията на Ким Кардашян за Met Gala 2019 предизвика сериозен спор из социалните мрежи и не само. На червения килим на едно от най-чаканите фешън събития госпожа Уест се появи в интересна креация дело на Mugler, която описваше и до най-малкия детайл фигурата й.

Силно акцентираща на талията, роклята на Кими моментално предизвика куп противоречия: наистина ли Кардашян има толкова малко кръстче или това е поредната зрителна/дигитална измама? Последвалото неоново синьо мини, съответно облечено за афтърпартито на Met и отново дело на френския дизайнер, допълнително разбуни духовете, отново привличайки погледи към минималистичните размери на талията на Кими.





Треньорката на звездата, разбира се, побърза да я защити, заявявайки, че брюнетката тренира усилено 6 дни в седмицата и резултатите са повече от видими. Във видео, проследяващо подготовката на Ким за Met Gala, приклещена в силно стегнат корсет, Кардашян обаче призна, че с екстравагантната рокля дори не може да си позволи да седне и ще бъде откарана до Metropolitan Museum Of Art с ван, в чиято карусерия ще седи права.

Ден по-късно, да се разбира снощи вечерта, папараци нащракаха звездната брюнетка пред хотела й в Голямата ябълка. Кадрите са достатъчно красноречиви, затова ще ви оставим сами да намерите разликите в талия на Кими с и без корсет>>>


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.