WIN IT! Грижа за лице от корейското чудо Jowaé
  •  

WIN IT! Грижа за лице от корейското чудо Jowaé

be mine < 3 

"Когато нося руж, си спомням баба ми и майка ми, които рисуваха устните си преди да отидат на неделна служба в църквата. Красив образ за мен, побиращ цялата женственост в себе си", казва за бюти ритуалите си Моника Белучи.

Но дяволът е в детайлите, а безупречната бюти визия не би могла да се случи без стабилно начало - в случая добрата основа се изразява в the very first step от всеки разкрасителен обичай - почистването.


Трите текстури с отмиване на Jowae, за които ви разказахме ТУК - измиващ гел, чувствено гел-олио и изключително неженo почистващо мляко за чувствителна кожа, са неизменна част от стъпка 1 на четиристепенния ритуал на Jowae, адаптиран към всички желания и нужди. За кожа, която сияе, те трайно се настаняват в бюти чекмеджетата ни и смеем да кажем, че сме във възторг от това съкровено женско удовоствие, което си причиняваме редовно.

Формулите на фаворитната ни корейска козметична марка са подсилени с антиоксидант Лумифенол – ексклузивна патентована активна съставка и най-добрите медицински растения от азиатската фармакопея. Те съдържат до 99% съставки с естествен произход, така че са нежни към кожата и околната среда. Ден след ден, Jowaé спомага постигането на перфектна балансирана кожа, което, както уточнихме, е и главната ни/ви цел, нали?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.