Следва

Ето го: Запознайте се с Бебе Съсекс

WIN IT! Грижа за лице от корейското чудо Jowaé

be mine < 3 

All About Life преди 4 години

"Когато нося руж, си спомням баба ми и майка ми, които рисуваха устните си преди да отидат на неделна служба в църквата. Красив образ за мен, побиращ цялата женственост в себе си", казва за бюти ритуалите си Моника Белучи.

Но дяволът е в детайлите, а безупречната бюти визия не би могла да се случи без стабилно начало - в случая добрата основа се изразява в the very first step от всеки разкрасителен обичай - почистването.


Трите текстури с отмиване на Jowae, за които ви разказахме ТУК - измиващ гел, чувствено гел-олио и изключително неженo почистващо мляко за чувствителна кожа, са неизменна част от стъпка 1 на четиристепенния ритуал на Jowae, адаптиран към всички желания и нужди. За кожа, която сияе, те трайно се настаняват в бюти чекмеджетата ни и смеем да кажем, че сме във възторг от това съкровено женско удовоствие, което си причиняваме редовно.

Формулите на фаворитната ни корейска козметична марка са подсилени с антиоксидант Лумифенол – ексклузивна патентована активна съставка и най-добрите медицински растения от азиатската фармакопея. Те съдържат до 99% съставки с естествен произход, така че са нежни към кожата и околната среда. Ден след ден, Jowaé спомага постигането на перфектна балансирана кожа, което, както уточнихме, е и главната ни/ви цел, нали?


И защото знаем, че почистването на кожата е важно, а почистването й с императорски божур и свещен лотос - освен необходимост, е и същински момент на щастие, решихме да споделим такъв с вас!

Измиващият гел, чувственото гел-олио и изключително неженoто почистващо мляко за чувствителна кожа на Jowae могат да бъдат ваши, а условията в #giveaway-а ни са повече от лесни>>>



*Коментирайте под поста в Инстаграм:  Продукт от серията с императорски божур или от серията със свещен лотос на Jowae избирате да бъде ваш? 
Жокер:
* свещен лотос
- тайната на добре почистената и матирана кожа, с високо съдържание на антиоксиданти!
 
* императорски божур -
известен със своите успокояващи свойства. Идеален за възвръщане на блясъка на уморената кожа! 
*тагнете две приятелки за разкош
* бонус точки от нас, ако споделите поста и на стори с таг @viewsofia;

Трима от вас ще си спечелят искания продукт!  Победителите теглим в понеделник точно в 11 часа! 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.