Следва

Stranger Things за лятото? С удоволствие...

Стил урок на седмицата: Модерните овесени ядки

beige...

All fashion преди 4 години

"Модерните овесени ядки", както още Vogue UK нарича бежовата палитра, се нареждат безпрекословно на стълбичката с най-големите тенденции за Пролет/Лято 2019-та. Подробното тълкуване на темата, припомняме ТУК , заедно с десетките много добри примери, подбрани от дизайнерските колекции на Max Mara, Sonia Rykel, Stella McCartney и Tom Ford. Днес обаче сме заети с проследяването на еволюирането на тенденцията на улицата, откъдето винаги има какво да се види и научи.

Макар и широко застъпено на котешката пътечка, бежовото не може да избяга от славата си на леко скучен цвят, безспорно красив, но все пак скучен. Затова и участието му сред стрийт стайла е с една идея по-плахо, не по отношение на обем, а по-скоро като маниер на стилизиране. Аутфитите, на които попадаме се категоризират основно като минималистични и всъщност са съвсем нетрудни за изпълнение - дълги оувърсайзд шлифери, големи сака, палацо панталони. Елементите могат да се носят както заедно, така и поотделно, но съобразено с първоначалния замисъл на тренда, препоръчително е цялата палитра във визията да е подчинена на монохрома.

Копринените материи пък са сякаш създадени точно за този тренд и сезон - красиво движещите се и със забележим блясък, леките топове и рокли олицетворяват красотата на темата без никакъв намек за скука,благодарение на внушението за лукс и акомпанирани, разбира се, от прилежащите им аксесоари>>

































More All fashion