Следва

Меган кръсти бебето на Хари

Ето го: Запознайте се с Бебе Съсекс

Принц Хари и Меган Маркъл представиха своя новороден син на света...

Celebrities преди 4 години

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на официална фотосесия с първородния си наследник два дни след раждането му.





Тя, все още подпухнала, но безкрайно щастлива, облечена в нежна бяла тренч рокля без ръкави с лейбъл Wales Bonner, а той в млечносив костюм, носещ бебето на ръце. Двамата позиращи преди обективите в замъка Уиндзор, въпреки че първоначално бе планирано снимките да се проведат в парка край Двореца, но поради лошото време тази идея трябваше да бъде зачеркната.



"Имам двете най-прекрасни момчета на света"
, каза мама Меган, която се показва за първи път публично от около шест седмици насам, но така и не разкри какво име носи синът й, който се появи на този свят в раната сутрин на 6-ти май.



Момченцето е седмо поред за наследяване на трона, няма да има кралска титла и за момента все още е под попечителството на прабаба си кралица Елизабет, която по кралски закон се води настойник на всички невръстни дечица от кралското семейство.








 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.