Следва

#ootd: Тези панталони са толкова 70-тарски...

Да или Не за бялото на Меган два дни след раждането?

brave girl...

All fashion преди 4 години

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха за първи път публично с първородния си син, а за случая Меган заложи на зашеметяваща бяла рокля, която подчертаваше все още подутото й коремче.


"Обожавам как тя гордо показва реалността, това е истинска утеха за всички нови майки", коментира именит звезден стилист, който категорично обяви модния избор на Маркъл за абсолютно иконичен.


Впечатлаващо, наистина, за разлика от други кралски мами 37-годишната американка реши не само да не скрие корема си след бременността, но и явно да го подчертае, обличайки тренч дизайн с колан и големи акцентиращи копчета.

Гордо демонстрирайки фигурата си след раждането, Меган заложи на миди блейзър рокля с лейбъл Wales Bonnes, комбинирайки я с традиционни nude обувки на висок ток от Manolo Blahnik. Визия, която рязко контрастира с тези на Кейт и принцеса Даяна, които избраха да се появят пред крилото Линдо в широки дизайни с необособена талия.




Мнозина смятат, че Маркъл за пореден път създава прецедент в историята на кралското семейство, а феновете абсолютно подкрепят смелия й избор на бяло два дни след раждането на първородния кралски син, чието име все още се пази в тайна.


Ние тотално сме с две ръце "ЗА" неутралния и изключително подплатен със смисъл моден избор на херцогиня Меган, а вие?



Да или Не за бялото на Маркъл два дни след раждането?
Отговорите, по традиция, в анкетата по-долу>>>

Анкета

Да или Не за бялото на Меган два дни след раждането?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.