Следва

Четиво в четвъртък: Роман от вселената на Marvel - Отмъстителите!

Белослава & Хазарта: Очаквано готина комбинация

твойта майка си мечтае...

Music преди 4 години

Харесваме Белослава, харесваме и Ицо Хазарта, още повече харесваме факта, че двамата са записали общо парче, което, убедени сме, ще се превърне в едно от фаворитните ни съвсем скоро.

Певицата с кадифен глас е сред гост-изпълнителите в първия солов албум на рапъра - ''Неправилен рап'', а двамата ще представят на живо тракът-дует от сцената на София Лайв Клуб при премиерата на тавата на 18-ти май.


В албума на Хазарта е включена и съвместна песен с култовия варненски рапър Явката ДЛГ и засега това са първите двама артисти, официално обявени в програмата на ексклузивния ивент. В близките дни предстои да бъдат разкрити допълнителни подробности за останалите изпълнители, които ще вземат участие в грандиозния концерт, а специални гости ще са красавиците от балет „Нова".

Не знаем за вас, но ние вече имаме билети за това иконично музикално събитие, а докато стане време си тананикаме "Браво, браво..."

 

В самостоятелния аблум на Хазарта - ''Неправилен рап',' са включени цели 14 неиздавани досега парчета като познати на публиката ще бъдат единствено хитовете „Хипхоп" и „Браво" - останалите тракове са чисто нови със специален бонус - песен на ЪПСУРТ от 2008-ма. Феновете на най-известната рап група у нас гарантирано ще останат доволни, защото по музиката е работил основно Бат Венци – само в две от парчетата има различни бийтмейкъри, като е включен и ремикс на един от най-известните български диджеи в момента.

More Music