Следва

ДОЗА ЩАСТИЕ ще завладее големите екрани у нас от 8-ми ноември

Четиво в четвъртък: Роман от вселената на Marvel - Отмъстителите!

Броени дни след кинопремиерата на един от най-нетърпеливо очакваните филми в световен мащаб – „Отмъстителите: Краят”, на български език излезе и официално оторизираният от Marvel роман „Отмъстителите. Всеки иска да управлява света” (ИК „Сиела”) с автор Дан Абнет.

Books преди 4 години

Пригответе се за още приключения с Железния човек, Хълк, Капитан Америка, Тор, Черната вдовица и Ястребово око, които се впускат в безмилостна битка на няколко фронта за спасяването на света, а сред враговете им са добре познатите ни Ултрон и „Хидра”!



Оторизираният от Marvel роман „Отмъстителите. Всеки иска да управлява света” с автор Дан Абнет излезе на български език броени дни след премиерата на блокбъстъра „Отмъстителите: Краят”, който завладя кината в България и по света от 26 април.

Книгата включва всички герои от оригиналния тим, станал особено популярен с излизането на филма „Отмъстителите” (2012) – Железния човек, Тор, Капитан Америка, Хълк, Черната вдовица и Ястребово око, както и присъединилите се по-късно към тима Алената вещица, Вижън, Куиксилвър и др.

В пет различни краища на планетата едновременно избухват кризи от степен „алфа”, тъй като злодеи, демони и тайни организации са решили да превземат света по едно и също време. Единствените, които имат силата да ги спрат са Отмъстителите, но те са разпръснати в опита си да възстановят реда на Земята. Капитан Америка се изправя срещу добре познатата му „Хидра” в Берлин, докато във Вашингтон Железният човек се бори с изкуствения интелект Ултрон, който почти е достигнал ниво на развитие, позволяващо му да подчини всичко на този свят. Междувременно Брус Банър попада в плен на Висшата еволюционна форма в Мадрапур, докато Ястребово око и Черната вдовица имат нелеката задача да осуетят плановете на Ц.Е.Л. в Дивите земи, а голяма част от Сибир сякаш е изчезнала – продънила се е в друго измерение и само могъщият Тор може да я върне и да спаси човечеството от ужасяваща участ.
Всички тези събития далеч не са случайност, тъй като злите сили са задвижени от невидима, много по-голяма заплаха…

„Отмъстителите. Всеки иска да управлява света“ е шеметно препускане, в което героите на Marvel успяват да покажат всичките си способности, а светът на Отмъстителите се разкрива със своето огромно разнообразие.

More Books