Следва

23 години по-късно: Тайра Банкс по оскъдни жълти бикини

#ootd: Тези панталони са толкова 70-тарски...

Че ни се танцува!

All fashion преди 4 години

Има си причина 70-те все още да бъдат разпознавани като едно от най-стилните десетилетия на съвремието ни - с клошовете, широките ръкави, шърлинг палтата, мини полите и макси очакванията, 70-те вдъхват живот на еклектичния микс като стилистика, еволюирала и разгърнала потенциала си до абсолютен максимум в рамките на едва десетина години. Полите стават по-къси, ботушите се катерят по бедрата, а широката гама от икони на стила като Джейн Бъркин и Джийн Шримптън помагат за запечатването на някои от най-знаковите и паметни модни моменти на ерата.

70-те надничат от почти всякъде - подиума, бутиците, стрийт стайл секцията, както и богатите винтидж колекции, но сякаш все още не е дошло време за голямото им завръщане на стиловата сцена. Това обаче не пречи да добавяме по спомен за съществуването им във всеки аутфит. Днес ни помага круизната колекция на Никола Гескиер за Louis Vuitton и в частност outlandish панталоните с права кройка. Бланка Миро комбинира с връхна дреха от Alexandre Vauthier и слънчеви очила от независимия френски бранд, базиран в Париж, Alain Mikli. Почти като Бохемска рапсодия>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.