Следва

Candyland

23 години по-късно: Тайра Банкс по оскъдни жълти бикини

summer vibes...

All fashion преди 4 години

Разликата от 1997-ма и 2019-та е единствено в цвета, а и модела, на банския на Тайра Банкс, която отново позира за корица на Sports Illustrated Swimsuit.

Двадесет и три години след като стана първата чернокожа жена на корицата на изданието, 45-годишният модел показва завидни форми в оскъден жълт бански, който оставя малко на въображението.

Американката се появи за първи път на страниците на Sports Illustrated през 1996 година. След това, заедно с аржентинския модел Валерия Маца заснеха обща корицата, а година по-късно излезе и соло фотосесията на Тайра.


"Реших да се снимам, за да покажа на всички онези хора, които се притесняват от формата, възрастта си или нещо друго, че няма нищо страшно", казва по повод изкусителните си кадри Банкс.

Иначе, списание Sports Illustrated е известно с това, че продължава да унищожава стереотипите за женската красота на своите страници, показвайки разнообразие от модели и техните форми, било то по-пищни или не.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.